04.11.2010

HENNE - EN BRUKSANVISNING


Det ligger en naken rygg foran deg. Ta hendene dine og massér den godt. Bruk god tid og øv deg på å lytte etter signalene som gis. Kanskje hun liker det hardt eller langsomt eller i et spesielt mønster, det gis ekstrapoeng hvis hun slipper å si det rett ut.
Vi vil ha en myk kropp. Mange liker å bli massert rundt skulderbladen, derfra er det naturlig å følge ryggraden nedover. Bruk fingertuppene. Prøv å veksle mellom massasje og lett stryking. Menneskehuden er dekket av tusenvis av små hår som sender signaler gjennom nervecellene om at dette, dette er godt. Når du lar fingertuppene gli lett over disse - du er ikke engang borti huden - så skaper det en god kontrast til den mer betonte massasjen. Pass på at du dekker hele ryggen; den begynner rett under trusekanten, går via overarmene og opp til nakken. I nakken og skuldrene samler det seg mye stress som går utover muskler og ledd. Vis ekstra stor oppmerksomhet og forståelse her. Jobb deg så sakte oppover med et fast og bestemt grep. Du er nå ved hårfestet.
I dette området - rett nedenfor selve hodehåret - er følehårene ekstra lange og følsomme. Bruk to lette fingre, begynn med den ene øreflippen og gå skrått innover, nedover. Beveg fingrene i sirkler eller åttetallsbevegelser, stryk over dunene som nupper seg (hvisker mer! mer!) men du er allerede på vei opp igjen mot det andre øret og den andre øreflippen. Variér dette mønstret et par ganger men uten å dra det for langt ut. Om ikke lenge kan du snu kroppen mot deg. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar